Auto aanrijdingMotorrijtuigverzekering
Voor motorrijtuigenverzekeringen zijn er verschillende soorten verzekeringen.
Een WA-verzekering, wettelijke aansprakelijkheid, is voor schade die je met je auto, motor of bromfiets aan anderen toebrengt.
Een beperkt casco-verzekering betaalt bij schade die ontstaat door bijvoorbeeld brand, diefstal en storm. Ook ruitschade valt hieronder.
Een casco-verzekering is de meest uitgebreide, ook wel all-riskverzekering genoemd. Deze betaalt ook de schade aan je eigen voertuig die door je eigen schuld ontstaat.

Naast deze dekkingsmogelijkheden is je verzekering uit te breiden met onder andere inzittendenverzekeringen en een rechtsbijstanddekking.

Oldtimerverzekering
Als je auto of motor ouder is dan 25 jaar en gezien kan worden als verzamelobject dan kom je in aanmerking om je auto of motor als oldtimer te verzekeren. Naast eerdergestelde voorwaarden moet de oldtimer uitsluitend bedoeld zijn voor recreatief gebruik, geldt er een maximaal aantal kilometers die je per jaar mag rijden en dien je een “eerste” auto of motor te hebben voor dagelijks gebruik. Door al deze voorwaarden is een oldtimerverzekering een stuk goedkoper dan een normale auto- of motorverzekering. Als je lid bent van een auto- of motorclub die is aangesloten bij de FEHAC kun je zelfs nog extra premiekorting krijgen.

Kampeerautoverzekering
Zowel fabrieksgebouwde als eigengebouwde campers kun je via ons kantoor verzekeren. Het aantal schadevrije jaren die je op je autoverzekering van je dagelijks te gebruiken auto hebt opgebouwd worden overgenomen op je camperverzekering. Hierdoor is een camperverzekering in verhouding tot een autoverzekering erg goedkoop.