vakantie Vakantie is er voor ontspanning of juist voor inspanning, maar niet om je extra zorgen te maken. Toch kan er op reis of tijdens vakanties van alles gebeuren. Stel dat je autopech krijgt of dat je bagage gestolen wordt. En wat als je ziek wordt in het buitenland of als je caravan door een flinke hagelbui ernstige schade oploopt? Behalve dat het heel vervelend is als er iets gebeurt, kan het ook een behoorlijke financiële strop betekenen. Met de juiste recreatieverzekering ga je onbezorgd op vakantie!

Reisverzekering
Het is verstandig om een reisverzekering af te sluiten als je op reis gaat. Als je onverwachts hulp nodig hebt dan is er een alarmcentrale die dag en nacht bereikbaar is. Daarnaast kun je ook je reisbagage, geneeskundige kosten en hulpverlening voor je vervoermiddel meeverzekeren. Als je vaker per jaar op reis gaat dan is een doorlopende reisverzekering voordeliger dan een reisverzekering die je specifiek afsluit voor één bepaalde reis.

Annuleringsverzekering
Je hebt een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Maar wat als je geboekte reis niet door kan gaan? Of wat als je halverwege naar huis moet? Een annuleringsverzekering vangt het risico op. Voor je vertrek én tijdens uw vakantie. Wel zo geruststellend. Allerlei annuleringsredenen zijn standaard verzekerd. En met de Garantie-annulering krijg je zelfs de gehele reissom terug als je de vakantie niet helemaal hebt kunnen afmaken!

Bootverzekering
Of je nu een zeilboot, speedboot, kajuitjacht, sloep of andere boot hebt, je kunt altijd een verzekering op maat samenstellen. Zo kun je bijvoorbeeld naast je boot ook je boottrailer meeverzekeren. Van een WA dekking tot aan een casco dekking inclusief eigen gebrek, er is van alles mogelijk.

caravan

Caravanverzekering
Ga je met de caravan of vouwwagen op vakantie? Dan is deze WA-verzekerd zolang hij aan je auto is gekoppeld. Een afzonderlijke caravanverzekering is niet verplicht, maar wel raadzaam! Want je wilt toch ook dat je caravan gerepareerd wordt als je op de camping tijdens het achteruitrijden een boom over het hoofd ziet? Of als je onderweg een klapband krijgt en de caravan flinke schade oploopt? Ook de caravanverzekering kun je zelf samenstellen, waardoor je de verzekering zo beperkt of uitgebreid kunt maken als je zelf wilt.

Hobby- en sportartikelenverzekering
Sporten is spannend en ontspannend tegelijk. Zeker als je een buitensport beoefent, zoals paardrijden, golfsurfen, duiken of snowboarden. Geniet je in je vrije tijd actief van uw sport of hobby? Denk dan aan een hobby- & sportartikelenverzekering. Dan is de kostbare uitrusting van je hele gezin overal ter wereld verzekerd tegen schade, diefstal en verlies. Ook voor je kampeeruitrusting!