foto gezinLevensverzekeringen zijn afhankelijk van je persoonlijke situatie. Hierover adviseren we je graag in een persoonlijk gesprek.

 
Lijfrenteverzekering/bancaire lijfrenterekening
Hiermee spaar je voor een oudedagsvoorziening als aanvulling op je pensioen of, als je geen pensioen opbouwt, in plaats van een pensioen.
Er zijn fiscale spelregels waar je je aan moet houden om de betaalde premies of ingelegde gelden af te kunnen trekken. De uitkering die je ontvangt wordt belast met loonbelasting.

Sparen
Vanaf je geboorte wordt je bijgebracht dat het belangrijk is om te sparen. Wij kunnen een spaarrekening openen bij diverse banken tegen een hoge rente en vrij opneembaar.

Begrafenisverzekering
Deze verzekering betaalt de kosten van een uitvaart. Kosten die behoorlijk kunnen oplopen en die gemaakt moeten worden op een moment dat je hoofd niet bepaald staat naar verstandig geld uitgeven.

Overlijdensrisicoverzekering
Je denkt er liever niet aan, maar er komt een moment dat je overlijdt. Voor je naaste omgeving heeft dat niet alleen emotionele gevolgen, maar misschien ook financiële.
Zijn er dan nog voldoende inkomsten? Kan je partner in het huis blijven wonen? Als je wilt dat je partner, kinderen of familie een financiële buffer hebben na je overlijden, kun je een overlijdensrisicoverzekering afsluiten.